Nieuws

8 juli 2020

Vakantiesluiting

In de vakantieperiode zijn wij week 32 en 33 gesloten. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u voor service en materialen wel bij ons terecht kunt tijdens deze vakantiesluiting. Voor service kunt u contact opnemen met onze After Sales afdeling, voor onderdelen met de parts lijn.

Voertuigkeuring

Wegens de vakantieperiode kunnen er van week 31 t/m week 34 geen voertuigen gekeurd worden.

6 juli 2020

Succesvolle ontwikkeling prototype buurtbus IJssel-Vechtregio

Na een intensieve periode van ontwikkeling zijn wij erg blij met het resultaat van onze EV powertrain en batterijen voor de buurtbussen ten behoeve van de IJssel-Vechtregio. GINAF heeft alle kosten voor de ontwikkeling voorgefinancierd en bezit alle IE-rechten op het ontwerp.

De basis voor het prototype bestaat uit een Volkswagen Crafter. De volgende stap is de assemblage van het prototype, waarbij ook de onderdelen die door andere leveranciers zijn ontwikkeld, worden gemonteerd. Dit resulteert uiteindelijk in een EV buurtbus met een lage vloer voor een rolstoelplaats met een grote range welke met een B-rijbewijs bestuurd mag worden.

Als u meer informatie wenst over de ontwikkeling van deze EV buurtbus, neem dan gerust contact met ons op.

30 juni 2020

Reactie GINAF betreffende aanbesteding openbaar vervoerconcessie IJssel-Vechtregio

In de afgelopen weken is GINAF Trucks Nederland B.V. genoemd in verband met onregelmatigheden bij de inschrijving van Keolis voor de aanbesteding van de openbaar vervoerconcessie in de IJssel-Vechtregio. GINAF kan zich daarin niet vinden. Klik hier voor meer informatie.

16 maart 2020

COVID-19

Het corona virus treft ons momenteel allemaal. GINAF neemt de gezondheid en veiligheid van onze werknemers zeer serieus en heeft daarom verschillende maatregelen genomen. Onze maatregelen kunt u hier lezen.

20 december 2019

Kerstsluiting

In de periode van maandag 23 december 2019 tot en met vrijdag 3 januari 2020 zijn wij gesloten in verband met kerstvakantie. Onze After Sales afdeling en de onze Part Line zijn beperkt bereikbaar.