GINAF op TKD: De kracht van een GINAF Truck gaat verder dan kwaliteit en levensduur.

Investeren in een GINAF Truck betekent verbeteren van uw efficiency en kostenbesparing per kilometer.

Ook tijdens deze editie van de TKD is GINAF Trucks Nederland B.V. aanwezig. Al meer dan 70 jaar ontwikkelt GINAF Trucks Nederland B.V. trucks voor de niche markt. Vanuit de labels GINAF Trucks, GINAF Mining en GINAF Durable wordt een breed scala aan voertuigen gebouwd volgens de laatste techniek. Van On Road trucks voor het middel- tot ultra zware segment van de bouwsector en voor container- en tanktransport, de GINAF Mining Trucks voor de wereldwijde mijnbouw tot 100% Elektrische DuraTrucks voor fijnmazige stadsdistributie.

Een GINAF Truck onderscheidt zich door toegepaste innovatieve techniek, zoals het Hydro Pneumatisch Veersysteem (HPVS) en Elektronisch Voertuig Stuursysteem (EVS) dat al meer dan 30 jaar zeer succesvol wordt toegepast en het hoge laadvermogen dat positief bijdraagt aan de efficiency en de kosten van onder andere brandstofverbruik.

Op de kavel van GINAF (nr. 203) zult u een GINAF On Road truck, een HydroAxle+ trekker, een GINAF Mining Truck, een 100% elektrische DuraTruck en de recent geïntroduceerde GINAF Mini-Van uitgebreid kunnen bekijken en met het team van GINAF Trucks Nederland uitgebreid kunnen spreken over de meerwaarde die deze voertuigen bieden.