Project Engineer Embedded Software

GINAF, een Nederlandse OEM, opereert in de conversie en productie van bedrijfs-voertuigen in verschillende toepassingen zoals bouw, reiniging, afval, landbouw en mining. Daarnaast ontwikkelt en produceert GINAF volledig elektrische Zero-Emission bedrijfsvoertuigen. De BEV’s (Battery Electric Vehicle) en FCEV’s (FuellCell, Electric Vehicle). In aanvulling op batterij-elektrische componenten, worden o.a. een zelf-ontwikkeld hydropneumatisch veersysteem en hydraulische voorasaandrijving toegepast.

Toenemende rijverboden voor voertuigen met conventionele aandrijving in steden en de aangekondigde uitfasering van verbrandingsmotoren in de EU in vanaf 2025 bieden enorme marktkansen voor GINAF. Door deze ontwikkeling is GINAF haar organisatie verder aan het uitbreiden en is de vacature van een Project Engineer Embedded Software ontstaan.

Project Engineer Embedded Software

In de rol van Project Engineer Embedded Software draag je bij aan de ontwikkeling van projecten door het ontwikkelen van de embedded software voor systemen binnen het voertuig,. Samen met je collega’s streef je naar het behalen van hoge kwaliteit op een professionele manier.
De Project Engineer Embedded Software maakt deel uit van een professioneel en enthousiast R&D en Engineeringsteam en rapporteert aan de R&D Manager.

Functieomschrijving

–          Ontwerp en ontwikkeling van embedded systeemarchitectuur ter bevordering van modulaire en onderhoudbare software.

–          Een brede, afwisselende, zelfstandige en verantwoordelijke functie gericht op concept ontwikkeling voor het ontwikkelen van nieuwe en verbeteren van bestaande systemen. Tevens is er aandacht voor nieuwe toepassingsgebieden.

–          Ontwikkeling van de embedded software van de systemen binnen het voertuig.

–          Beheer en documentatie van de embedded software ontwerpen.

–          Beproeven van ontwikkelde systemen a.d.h.v. van de gestelde eisen en geldende richtlijnen, zowel in- als extern.

–          Aansturen en begeleiden van GINAF-medewerkers en medewerkers van derden tijdens het beproeven.

–          Commissioning (inbedrijfstelling) van systemen op voertuigen op locatie.

Wie zoeken wij?

De GINAF-medewerker die wij zoeken heeft de volgende competenties en kwaliteiten:

–          Beheersmatig: Zelfstandig, analytisch denkend en kwaliteitsgericht.
–          Mensgericht: Geduldig, een luisterend oor en goed kunnen samenwerken
–          Ondernemend: Neemt verantwoordelijkheid, is creatief en beschikt over flexibel gedrag en een goede mondelinge en schriftelijke communicatie.
–          Resultaatgericht: Een hoge inzet, graag willen leren en enigszins stressbestendig.

Functie eisen en vaardigheden

–          Je beschikt over een HBO-opleiding, richting Automotive, Informatica, Mechatronica of een afgeronde MBO-opleiding met aanvullende cursussen en door werkervaring verkregen HBO werk- en denkniveau.

–          Werkervaring is een pre, bij voorkeur in een (automotive) productie omgeving.

–          Bereidheid om nieuwe technologische ontwikkelingen op het vakgebied te volgen en  ‘eigen’ te maken, door zelfstudie, cursussen en/of trainingen.

–          Goede kennis met programmeer taal C, C++ en Codesys, Matlab en Simulink.

–          Affiniteit met Qt framework is een pré.

–          Bekend met MS Office en ERP systeem. Kennis van functional Safety, FMEA’s en Cyber security..

–          Je hebt kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

–          Bereidheid tot incidenteel internationaal reizen.

Wij bieden

–          Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden o.a. pensioenregeling (PMT),      reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen, 13 ATV-dagen. Het betreft een fulltime dagdienst functie van 40u per week. Vast dienstverband is bespreekbaar.

–          De cultuur is sociaal, open, informeel en technisch. Werknemers zijn (super)trots op de ‘eigen’ geproduceerde GINAF-voertuigen.

–          GINAF biedt volop mogelijkheden en ruimte voor persoonlijke groei.

Belangstelling voor deze vacature?

Stuur dan je motivatiebrief met Curriculum Vitae via het Sollicitatieformulier op deze website of via info@ginaf.com.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld